Fiber i Gårdstånga

Fiber i Gårdstånga

Nu har Kraftringens kampanj i Gårdstånga avslutats med ett lyckat resultat! Området uppnådde önskad avtalsnivå och vi kommer gå vidare mot byggnation under kvartal 4 2016. Har du ännu inte skickat in ditt avtal kan du fortfarande göra det.

Genom fiberkabelanslutningen får du tillgång till en enorm kapacitet för TV, internet och telefoni – som täcker såväl dagens som framtidens behov. Med vårt öppna stadsnät väljer du dessutom fritt tjänsteleverantör. På det sättet kan du alltid få det avtal som passar dig bäst. Mer information om tjänsteleverantörerna, utbud och månadsavgifter finns i Stadsnätsportalen.

Erbjudande

Vi erbjuder fiberanslutning i två olika modeller. En komplett som inkluderar allt schaktningsarbete och inkoppling samt att vi återställer din tomt, och en där du själv står för schaktningsarbetet på din tomt.

Se erbjudandet här.

Utbyggnadsplan

För att orsaka så få störningar i vardagen som möjligt planeras utbyggnaden för att sammanfalla med eventuella andra grävarbeten på platsen. Vi kommer kalla till projekteringsmöte i god tid innan arbetet påbörjas i just ditt område.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att  höra av dig till våra säljare, vardagar kl. 08.00-12.00, på telefon 010-122 72 00 eller e-post 
oppetstadsnat@kraftringen.se.

Karta över Gårdstånga

Statusuppdatering

Nedan hittar du information om avtalsnivån i ditt område. Kraftringen har för avsikt att en gång i veckan uppdatera denna information. Senast uppdaterad 2016-06-07.

Områdets avtalsnivå:
90 %


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]