Fjärrvärme

Fjärrvärme
Fjärrvärme ger behaglig värme för både vardagsrum och badrum, med oändlig kapacitet. Den är renare, tystare och mer ekonomisk än många andra värmeslag och har dessutom en låg miljöpåverkan.

Idén med fjärrvärme är faktiskt ganska enkel, trots att den är så bra. Istället för att alla ska ha varsin panna eller värmepump så kopplar vi samman hundratals villor, radhus och hyreshus och ansluter allihop till ett stort värmeverk. Sedan skickar vi ut hett vatten som snabbt värmer upp allas element och kranvatten. Allt du behöver är en liten och diskret värmeväxlare. Växlaren är 100 % sotfri och så gott som underhållsfri.

Fjärrvärme – ett billigt och bekvämt uppvärmningsalternativ

Att installera fjärrvärme i ditt hus kostar inte mer än en anläggning för pellets eller ett värmepumpsaggregat. Som regel blir det till och med billigare. Räknar du in att värmeväxlaren kräver minimalt av underhåll, service och reparationer så blir uppvärmningskostnaden minst lika låg.

Så här går det till

Vi erbjuder en helhetslösning för fjärrvärme där vi också installerar själva fjärrvärmeväxlaren. Själva installationen av din fjärrvärme går snabbt. Om du inte har fjärrvärme framdraget till huset drar vi rör från gatan och in i huset. Gräsmatta, buskage och rabatter återställer vi så klart när vi har grävt färdigt. Den gamla pannan, eventuell oljetank och alla tillhörande gamla rör och kopplingar forslas bort. Din nya värmeväxlare monteras och installeras. Systemet testas och finjusteras och vi har en gemensam genomgång av hur det funkar.

Vem kan få fjärrvärme?

Vi bygger ständigt ut vårt fjärrvärmenät. Är du intresserad av att skaffa fjärrvärme kan du antingen skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]