Fjärrvärme

Fjärrvärme

Fjärrvärmens oändliga kapacitet ger dig behaglig värme till både vardagsrum och badrum. Fjärrvärme är renare, tystare och mer ekonomisk än många andra värmeslag och har dessutom en låg miljöpåverkan.

Idén med fjärrvärme är faktiskt ganska enkel. Istället för att alla ska ha varsin panna eller värmepump så kopplar vi samman villor, radhus och hyreshus och ansluter allihop till ett stort värmeverk. Därifrån skickar vi ut hett vatten som snabbt värmer upp element och kranvatten hos alla som är anslutna till fjärrvärmenätet. För att få fjärrvärme är allt du behöver en värmeväxlare. Växlaren är helt sotfri och så gott som underhållsfri.

Att installera fjärrvärme i ditt hus kostar inte mer än en anläggning för pellets eller ett värmepumpsaggregat. Räknar du in att värmeväxlaren kräver minimalt med underhåll, service och reparationer så är fjärrvärme ett tryggt och bekvämt alternativ.

Så här går det till när du skaffar fjärrvärme

Vi erbjuder en helhetslösning för fjärrvärme där vi också installerar själva fjärrvärmeväxlaren. Själva installationen av din fjärrvärme går snabbt. Om du inte har fjärrvärme framdraget till huset drar vi rör från gatan och in i huset. När vi grävt färdigt återställer vi gräsmatta, buskage och rabatter. Vi hjälper också till att forsla bort den gamla pannan, eventuell oljetank och alla tillhörande gamla rör och kopplingar.

Vi monterar och installerar din nya värmeväxlare. Därefter testas och finjusteras systemet och vi har en gemensam genomgång av hur det funkar.

Vem kan få fjärrvärme?

Vi bygger ständigt ut vårt fjärrvärmenät. Är du intresserad av att skaffa fjärrvärme kan du antingen skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]