Trädfällning

Trädfällning

Ibland kan det vara svårt att fälla träd för att våra elledningar är i vägen. Ring oss så kan vi kostnadsfritt hjälpa dig eller din entreprenör att övervaka trädfällningen så att den sker på ett säkert sätt.

Om du anlitar en entreprenör så står du själv för dennes kostnad. Om du skulle råka fälla ett träd på ledningen och skadar den är du skyldig att ersätta oss med de kostnader som uppstår i samband med reparationen av skadan. Men om vi är på plats och övervakar arbetet är det vi som ansvarar för ledningen.

Ring och boka i god tid 

Om du vill boka tid för trädbevakning ringer du 020-32 61 00 och lämnar uppgifter om plats, tid, omfattning och vem som är kontaktperson. Vår serviceavdelning tar sedan kontakt med dig för att bestämma tid och eventuellt ett möte för att bedöma åtgärden. Tänk på att ringa till oss i god tid, gärna ett par veckor före den aktuella trädfällningen.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]